Uncategorized

Att leva kemikaliefritt idag

Kemikaliefritt liv – går det idag?

Det enkla svaret är ja.

Ja, det går att hitta produkter som gör din kemikaliefria vardag mindre krånglig. Min resa mot att leva mer kemikaliefritt började för flera år sedan när jag fick upp ögonen för hur mycket i min direkta vardag som var smygfyllt med ämnen som min kropp inte mådde bra av.

Det var krångligt, det var svårt att hitta rena produkter och ofta fick jag göra egna vilket inte alltid passade in i livspusslet.

Sakta men säkert byttes produkterna ut; deo, schampo, balsam, hudvård, smink, tvättmedel, diskmedel, tvål mm

En vanlig kvinna kommer under en dag i kontakt med ca 300 kemikalier och redan innan hon ätit frukost så har hon utsatts för  ca 80 av dessa. Våra skönhetsprodukter, krämer, rengöring och parfymer innehåller så mycket som egentligen inte hör hemma i produkter som absorberas upp av vår hud och stannar kvar i våra kroppar.

Alla produkter från Young Living är rena ifrån kemikalier, parabener, silikoner och fler ämnen som vi inte vill få i oss. När jag innan fick leta efter produkter på olika ställen och vara lite av en detektiv är jag nu lyckligt lottad som enkelt varje månad lägger till de förbrukningsvaror jag köper av Young Living i min beställning och så får jag det levererat till min ytterdörr. Det känns lyxigt. Och rent.

1 thought on “Att leva kemikaliefritt idag

  1. May I simply say what a relief to find somebody who actually knows what they are discussing on the internet. You definitely understand how to bring a problem to light and make it important. A lot more people have to look at this and understand this side of the story. I can’t believe you aren’t more popular since you surely possess the gift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *