Kurser och Utbildningar

Kurser och Utbildningar

Regndroppsbehandling – Kurs

Alla kan lära sig regndropp!

Video om behandling och kurs HÄR

Massagegreppen är så pass enkla att alla, utan några förkunskaper inom massage, kan lära sig dem på en dag.

Efter kursdagen får du ett kursintyg, vilket räcker om du bara ska behandla nära och kära.

Vill du vidga dina vyer och behandla professionellt så kan du efter 10 st elevbehandlingar, ett godkänt teoretiskt och praktiskt prov även få diplom som gör att du kan jobba professionellt som regndroppsterapeut.

Regndroppstekniken är en mycket behaglig, avslappnande och väldoftande behandling av fötter och rygg med ekologiska, rena och terapeutiskt klassade eteriska oljor från Young Living.

Regndroppstekniken är en kombination av kunskap ifrån olika uråldriga behandlingar runt om i världen, som Vitaflextekniken som har sitt ursprung ifrån Tibet, den fjäderlätta metoden man sprider ut de eteriska oljorna med som kommer från Lakotaindianerna och den flera tusen år gamla kunskapen om hur kraften i de eteriska oljorna kan stärka både kropp och själ.

Kursinformation

Kursavgift 1700 kr  (+ca 1500 kr + frakt för Regndroppskitt)

Utöver kursavgiften tillkommer ca 1500 kr för regndroppskitt av terapeutisk klassade eteriska oljor från Young Living, och 2 massageoljor. Detta paket räcker för kursen och ytterligare ca 6 behandlingar.

Utbildningen varar en hel dag, från klockan 9:00 – 18:00

Kursen börjar med teori. Därefter har vi en kort rast. Hälften av eleverna övar igenom hela regndroppsbehandlingen på en annan kursdeltagare. Sedan äter vi lunch. Detta ingår inte i kurspriset. Ta antingen med egen mat att äta eller så äter vi på närliggande ställe. Efter lunch byter vi och de som givit en behandling får nu vara de som tar emot.

Dagen avslutas med frågor och utdelning av kursintyg.

Utbildare:Regndroppslärare/regndroppsterapeut: Linda Karlsson

I kursavgiften ingår ett kurshäfte som i text och bild visar hela behandlingen steg för steg.

Anmälan är bindande. Om du anmäler dig till en kurs så är anmälningsavgiften 500kr, skulle du senare avboka så är denna inte återbetalningar. Vid avbokningar senare än 48 tim innan kursen behålls hela kursavgiften på 1700 kr.

Krav: Du skall ha fyllt 18 år, inga förkunskaper krävs.

 

Under 2020 har jag följande kurser och platser inplanerade. Ändringar kan förekomma. (Planering Pågår)

Är du intresserad av att gå denna kursen men ser inget som passar dig i listan på kursdatum eller kursorter- hör av dig på medinaessentials@gmail.com – om vi får ihop fler deltagare så kan jag komma och hålla kurs på din ort som vi planerar tillsammans.

Orter jag brukar planera in kurser på är Borås/Fritsla, Göteborg, Varberg, Skövde, Malmö, Jönköpingsområdet, Växjö, Kalmar, Karlskrona, Emmaboda. Jag är flexibel. Som ni ser är kursorter inte alltid inskrivna- där har jag avsatt dagen för att hålla kurs men planerar fortfarande in vilken ort jag ska till. Får vi ihop deltagare så kommer jag dit jag behövs <3

Fler Datum utöver dessa här nedan kan planeras in vid behov och önskan. Hör av er till medinaessentials@gmail.com så ska vi kunna lösa att få ihop på ort eller datum som inte finns med här. Dessa satta datum kan också ändras pga olika situationer- hör av er om ni är intresserad av ett visst datum så jag vet.

Februari

8/2 kl 9:00 – 18:00 Borås

29/2 kl 9:00 – 18:00 Växjö

Mars

21/3 9:00 – 18:00 Borås

April

18/4 9:00 – 18:00 Skövde (minst 3 deltagare- annars hålls kursen i Borås)

Maj

16/5 9:00 – 18:00 Jönköping

23/5 9:00 – 18:00 Varberg/Falkenberg (minst 3 deltagare, annars hålls kursen i Borås)

Juni

27/6 9:00 – 18:00 Häst och Hund Borås

Juli

11/7  9:00-18:00 Borås

Augusti

15/8   9:00-18:00 Borås

22/8 9:00 – 18:00 Växjö

September

26/9 9:00 – 18:00 Varberg

Oktober

24/10 9:00 – 18:00

November

21/11 9:00 – 18:00

December

Endast kurs i December om förfrågan blir hög och vi kan få ihop minst 4 deltagare

Diplomeringar

För de som gått Regndroppskursen och som vill diplomera sig så kommer jag ha återkommande tillfällen under året för detta.

Diplomering efter visst antal elevbehandlingar (du får mer ingående information om detta på kursen) och godkänt teoretiskt och praktiskt prov ingår i diplomeringen. Du väljer själv om du vill bli diplomerad som behövs om du själv vill kunna ge dessa behandlingar i din verksamhet professionellt.

Vi planerar in dem gemensamt efter behov. De kan komma att hållas i mitt närområde (Borås/Marks kommun) ifall det är för få som vill diplomera sig runt om på de platser där jag varit och haft kurs. Vi ser hur vi kan lösa det på bästa sätt under resans gång.

Kostnad för att diplomera sig är 1000 kr

27 Februari 10:00 – 14:00 Diplomering Fritsla/Borås

 

Fortsättning Regndroppsmassage Utbildningar:

Feelingskittet

Oljorna som ingår i Feelingskittet kan användas separat, i ett emotionellt stödjande protokoll eller inom Regndroppsmassagens Tekniker. Du beställer hem Feelingskittet och tar med dig till kurstillfället. Jag går igenom hur de kan användas både i det emotionellt stödjande protokollet  samt hur du arbetar med oljorna inom Regndroppstekniken.

Oljorna i paketet är: Harmony, Forgiveness,  Inner Child, Present Time, Release och Valor

Kostnad för denna kurs är 1000 kr (+ din kostnad för att beställa kittet)

Bibliska Kittet

Oljorna i det Bibliska Kittet, eller Oils of Ancient Scripture som det heter, är oljor som nämns i viktiga sammanhang i bibeln. Det är kraftfulla oljor som rensar, lyfter och frigör på både fysiskt som såväl på andligt och emotionellt plan. Dessa oljor kan stötta våra kroppar och oerhört behagliga både i doft och i behandlingen med Regndroppstekniken. Du beställer hem Kittet och tar med dig på kursdagen.

Oljorna i paketet är: Sandelträ (Aloe), Cassia, Cedarwood, Cypress, Frankincense, Hyssop, Myrrh (Myrra), Myrtle (Myrten), Onycha (Bensoe), Cistus (Sarons Ros/Klippros)

Kostnad för denna kursen är 1300 kr (+ din kostnad för att beställa kittet)

Föreläsningar och WorkShops

Jag brinner för att förmedla till dig hur du kan få hjälp med att enkelt eliminera kemikalier och gifter ur din vardag. Det kan göras på flera olika sätt och jag föreläser om detta.

Vill du boka mig till en föreläsning om Eteriska Oljor-vad är det?, Savvy Minerals- rent smink på riktigt, Eteriska Oljor och Kosttillskott, Giftfri Vardag, Make & Take träffar eller WorkShops i Regndropsstekniken? 

Jag sammanställer föredrag och WS inom olika delar av vad som är intressant för att uppnå en bättre hälsa med hjälp av naturliga produkter såväl som inom hälsa, skönhet, hud och hårvård, rengöring, samt kosttillskott och behandlingar. Alla de olika föreläsningarna har samma gemensamma nämnare – produkter och eteriska oljor från Young Living

Är du intresserad – Kontakta mig på medinaessentials@gmail.com

 

Workshop – Regndroppstekniken

Är du intresserad av att veta mer om vad en Regndroppsbehandling är?

Kom och var med när jag visar oljorna och tekniken som ingår i regndroppsbehandlingen för dig och dina vänner, så att du kan få en inblick i hur du kan använda dig av detta fantastiska verktyg själv för hemmabruk på dina nära och kära. Vi träffas under 4 timmar, jag går igenom de olika greppen och berättar om oljorna som jag använder. Det bjuds även på en fika under workshopen.

Oljorna jag använder och arbetar med kommer från Young Living Essential Oils och Regndroppstekniken är en behandlingsform som grundaren till företaget, Gary Young,  har skapat för att stärka upp och balansera oss människor med hjälp av de eteriska oljornas kraftfulla ämnen.

Lärare: Linda Karlsson

När:  Hör av dig vid intresse

Pris: 300 kr inkl fika

Hur anmäler jag mig?

Anmälan görs genom att kontakta mig på email (medinaessentials@gmail.com) Anmälan är inte gällande förrän betalning på 300kr är mottagen, det görs lättast på Swish : 123 363 11 08

Märk betalningen “ditt namn, workshop + datum” på workshopen du bokar in dig på.

Anmälan är bindande.
Vid förhinder ska avanmälan ske senast 48 timmar innan workshopen börjar, senare besked eller utebliven ankomst debiteras med fullpris.

Begränsat antal platser- boka din plats idag. Minsta antal deltagande är 4 st.

Vi går även igenom kort hur du kan bli medlem hos Young Living för att själv beställa dessa kraftfulla oljor till dig själv, din familj och dina djur.

Fler workshops kommer. Vill du att jag kommer och håller Workshop hos dig, för dig och dina vänner? Kontakta mig så kommer vi överens om något som passar.

Välkommen på workshop där vi går igenom denna fantastiska behandlingen för hemmabruk!

 

Mer information om de andra WS och Föreläsningarna kommer inom kort