Regndroppstekniken

Att unna din kropp en regndroppsbehandling med jämna mellanrum gynnar dig både fysiskt som mentalt och det är en stärkande upplevelse som ger dig kraft och energi på många plan.

Grundaren Dr. Gary Young

Regndroppstekniken utvecklades av Dr. Gary Young på 80-talet. Den bygger på hans forskning om eteriska oljor, samt på inspirerande information som han fått av en indianhövding från Lakota Indian Nations i USA. För många är det en dröm att få jobba med det de älskar och brinner för, men för grundaren till Young Living har detta besannats då han har kunnat kombinera passionen för moder jord och  kraften i örter och växter med välmående och hälsa. Dr. Youngs expertkunskaper om olika växters effekter har resulterat i världens största produktserie med eteriska oljor och oljeblandningar. En serie som inte kompromissar med renheten i processen från frö till förseglad flaska. 100% ren eterisk olja av högsta kvalité.

Vetenskap och Eteriska Oljor

De eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att bygga upp ett starkt försvar. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrumet i hjärnan (det imbiska systemet)  via doftsinnet så är även regndroppstekniken mycket välgörande som behandlingsform för att avhjälpa oro, stress och åstadkomma känslomässig balans. Behandlingen är mycket avslappnande och välgörande.

 

Regndroppsbehandling/massage är en  mjuk och varsam behandling som med de eteriska oljorna samtidigt är väldigt verksam och effektiv för flera olika sorters problem. Kraften i de terapeutiskt klassade eteriska oljorna från Young Living ger din kropp det den behöver för optimal återhämtning och örterna i oljorna är av det bästa kvalité .

Regndroppsbehandlingen kortfattat

Regndroppstekniken/massage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor som appliceras först under dina fotsulor och sedan på ryggen. Behandlingen stimulerar kroppens nervimpulser upp till hjärnan och ger ökad nervbalansering, den stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i både muskler och leder. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna som i sin tur hjälper till att skapa balans i kropp och själ. Den avslutas med en skön lugn stund under en het handduk.

 

.

Oljorna som används i behandlingen är:

Valor, Oregano, Timjan, Basilika, Cypress, Vintergröna, Mejram, Aroma Seiz och Pepparmynta